Coș De Bezea
Coșul de bezea este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 1. O porție conține 877 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, vârf de țesătură de coș, colorant alimentar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Eggy În Coș.
Instrucțiuni
Pentru coș: într-un castron, bateți albușurile, crema de tartru și sarea până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide. Bateți în extracte.
Formați sau modelați 12-in. bucată de hârtie pergament peste exteriorul 6-in. castron. Inversați vasul pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Asigurați marginile hârtiei prin înfășurarea între castron și foaie.
Se taie o gaură mică în colțul de patiserie sau pungă de plastic; introduceți Coș-țese sfat. Umpleți punga cu bezea.
Începeți prima linie verticală suprapunând marginea bazei bolului acoperit cu hârtie cu 1/2 in. și bezea țeavă în jos spre
foaie de copt. Lucrând din partea superioară a bolului inversat, acoperiți linia verticală cu 1-1/2-in. linii orizontale, lăsând 1/2 in. între fiecare (vezi fotografia de mai sus).
Țeavă o altă linie verticală la dreapta primei linii verticale, capetele suprapuse ale liniilor orizontale. Începând din dreapta primei linii verticale, conducta 1-1 / 2-in. linii orizontale peste a doua linie verticală pentru a umple spațiile deschise. Repetați procesul până când întregul castron este acoperit cu un design de țesătură de coș.
Introduceți un model de bobină de bezea deasupra fundului vasului pentru a forma baza coșului.
Coaceti cosul la 225 de metri cubi timp de 2 ore.
Opriți cuptorul și lăsați coșul în cuptor timp de 1 oră.
Scoateți din cuptor; scoateți vasul. Tăiați hârtia 1 in. sub marginea superioară sau
îndepărtați foarte atent hârtia.
Depozitați coșul într-un recipient etanș până la 3 zile.
Pentru ouă: folosind un ac, un tester de tort sau un pic de gheață, faceți o gaură mică în ambele capete ale fiecărui ou.
Introduceți acul în ou pentru a sparge gălbenușul. Suflați puternic printr-o gaură pentru a forța conținutul în cealaltă gaură; Aruncați conținutul. Culoare
coaja de ou ușor sub jet de apă pentru a curăța interior. Uscați cu grijă cu un prosop de hârtie.
Lăsați să se usuce peste noapte.
Pentru fiecare culoare dorită, puneți apă clocotită într-un vas termorezistent. Se amestecă oțetul și colorantul alimentar.
Introduceți ușor o scobitoare în gaura de la un capăt al unui ou. Scufundați oul până când se atinge culoarea dorită. Pentru a se usca, lăsați oul atașat la un capăt al scobitorii și introduceți capătul opus într-un măr, astfel încât oul să fie ținut în sus.
Lăsați să se usuce peste noapte.