Clemenceau 'd creveți din' Treme

Clemenceau 'd creveți din' Treme
O porție conține 473 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.07 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, mazăre de zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Delmonico Chicken Clemenceau, Succotash creol din ' Treme, și Parfaits de fulgi de ovăz și fructe de pădure proaspete cu cremă Chantilly de la ' Treme pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Curățați și devein creveții, asigurându-vă că țineți capetele atașate. Aranjați creveții curățați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită, acoperiți cu folie de plastic și păstrați la frigider până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. frecați cartofii (dar nu coajați), uscați-i și puneți-i într-un vas mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Adăugați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Aruncați ușor pentru a amesteca bine și acoperiți uniform cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
5
Întindeți-le într-un singur strat pe o foaie de copt mare, cu margini. Împrăștiați crenguțele de cimbru și usturoiul zdrobit deasupra. Prăjiți până se înmoaie, 25 până la 30 de minute. (Cartofii pot fi făcuți cu până la 1 zi înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată. În timp ce apa se încălzește, pregătiți o baie de gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață, apoi adăugând suficientă apă doar pentru a acoperi gheața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați mazărea în apa clocotită și blanch doar până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Scurgeți mazărea și scufundați-le imediat în baia de gheață pentru a opri gătitul și a-și păstra culoarea. Folosind o lingură cu fante, scoateți-le din Baia de gheață și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Folosind un microplan sau cele mai mici găuri de pe o răzătoare de cutie, radeți fin coaja de lămâie. Puneți deoparte coaja. Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați pielea lămâilor și aruncați-o. Peste un castron mic, supremați lămâile tăind ușor între fiecare segment pentru a îndepărta carnea, lăsând segmentele să cadă în castron în timp ce lucrați. Strângeți coaja și pulpa peste Supremele de lămâie pentru a extrage orice suc rămas și aruncați cojile. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
MicroplanMicroplan
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Aduceți 1/4 cană de apă la fiert într-o cratiță mică setată la foc mediu-mare. Reduceți focul la minim și amestecați untul rece, câte 1 lingură, până când tot untul este topit și se formează un sos complet emulsionat. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
11
Se ia de pe foc și se acoperă pentru a se încălzi.
12
Dacă cartofii au fost fierți înainte de timp, încălziți-i într-un cuptor de 350 de litri F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Așezați mazărea de zahăr gătită într-o cratiță medie cu 2 linguri de apă și încălziți la foc mediu-mare până când este fierbinte. Se condimentează cu sare și piper. Puneți 2 linguri de sos de unt peste mazăre și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
14
Se ia de pe foc și se acoperă pentru a se încălzi.
15
Scoateți tava de creveți din frigider. Împărțiți uleiul de canola între 2 skillets mari antiaderente și încălziți la foc mediu-mare. (Alternativ, puteți găti creveții în 1 tigaie, dar în 2 loturi; ceea ce este important este să evitați supraaglomerarea tigaiei.) Condimentați creveții pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Adăugați creveții în tigăile fierbinți și căutați până când creveții încep să devină Opaci, 1 până la 1 1/2 minute. Întoarceți creveții și continuați să gătiți până când sunt fierți, cu 1 până la 1 1/2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
17
Aranjați cartofii și o lingură de mazăre de zahăr în centrul fiecăreia dintre cele șase farfurii mari, împreună cu 3 sau 4 creveți. Amestecați segmentele de lămâie, coaja și sucul în sosul de unt și lingurați sosul peste și în jurul creveților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
18
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista