Clatite Elvetiene

Clatite Elvetiene
Clătitele elvețiene sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1178 calorii, 28G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 3. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, gem, jeleu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clătite De Cartofi Cu Brânză Elvețiană, Supă de cartofi și brânză elvețiană - brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, și Clătitele mele fără gluten (și clătite lipicioase cu budincă de caramel!).

Instrucțiuni

1
Se toarnă toate ingredientele aluatului într-un blender și se amestecă timp de 1 minut sau până când aluatul este neted, oprind blenderul și răzuind părțile laterale, dacă este necesar. (Alternativ, puteți amesteca toate ingredientele folosind un mixer sau un blender de imersie de mână.).Pentru cele mai bune rezultate, puneți la frigider aluatul timp de cel puțin 30 de minute înainte de gătit.Ungeți ușor o tigaie antiaderentă cu marginile înclinate.
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți tigaia la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă în tigaie aproximativ 1/3 cană de aluat și se învârte aluatul pentru a se distribui uniform. Gatiti aproximativ 2 minute sau pana cand partea de sus a clatitei incepe sa formeze bule mici, iar partea de jos a clatitei este maro deschis cu "pete".Întoarceți clătita cu atenție și continuați să gătiți încă 45 de secunde până la 1 minut. Aveți grijă să nu gătiți prea mult.Îndepărtați cu grijă clătita în vasul de încălzire și continuați să gătiți clătitele ca la pas #
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Ungeți ușor tigaia după cum este necesar.Pentru umplere: puteți lăsa clătitele simple, așa cum fac incrustările mele sau ne place să adăugăm căpșuni tăiate și amestecate cu niște cremă de brânză; blatul garnisit cu migdale prăjite. De asemenea, am folosit mere de casă și piersici proaspete. Folosiți-vă imaginația pentru umpluturile de clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Rulați, aducând ambele părți ale clătitei în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Serviți sirop de arțar încălzit (sau gem sau jeleu încălzit) pe lateral, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
GemGem
7
Presărați blatul clătitei cu zahăr pudră pentru prezentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
DificultateNormal
Gata În13 m.
Porții3
Scor De Sănătate31
Revista