Classic Coq au Vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $5.55 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1086 calorii, 66g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, prăjiți pui, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coq au Riesling paste, Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts, și Tort Clasic Galben Cu Unt Rumenit Pentru Un Prieten Clasic.
Instrucțiuni
1
Combinați vinul, ceapa, țelina, morcovul, usturoiul și boabele de piper într-o oală mare. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 5 minute. Se răcește complet; se amestecă în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Vin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Așezați bucățile de pui într-un castron mare de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă amestecul de vin peste pui; se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 zi și până la 2 zile, transformând puiul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Vin
1
Folosind clești, transferați bucățile de pui din marinată pe prosoape de hârtie pentru a le scurge; se usucă. Se strecoară marinada; rezervați legumele și lichidul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Legume
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Clește
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea (suficient de largă pentru a ține puiul într-un singur strat) la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați slănină și saut până la crocant și maro. Folosind lingura cu fante, transferați slănina într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
4
Adăugați pui, cu pielea în jos, la picături în oală. Saut până la maro, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Transferați puiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați legumele rezervate din marinată în oală. Saut până la maro, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Se amestecă în făină; se amestecă 2 minute. Treceți treptat în lichidul de marinadă rezervat. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti pana se ingroasa sosul, batand ocazional, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se amestecă în șalotă, usturoi, crenguțe de ierburi și frunze de dafin, apoi bulion. Întoarceți puiul în oală, aranjând pielea cu fața în sus într-un singur strat. Aduceți la foc mic; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți oala și fierbeți puiul 30 de minute. Folosind clești, întoarceți puiul. Acoperiți și fierbeți până se înmoaie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă Eșalotă
Pui întreg
Usturoi
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Grăsime De Porc înapoi
9
Între timp, topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se adauga ciupercile; saut pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
11
Transferați ciupercile în farfurie. Topiți restul de 1 lingură de unt în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se adauga ceapa si saut pana se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
13
Transferați ceapa în farfurie alături de ciuperci; rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Folosind clești, transferați puiul pe farfurie. Se strecoară sosul din oală în tigaie rezervată, apăsând pe solide în strecurătoare pentru a extrage tot sosul; aruncați solidele. Aduceți sosul la foc mic, răzuind bucățile rumenite. Întoarceți sosul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie
Clește
Grăsime De Porc înapoi
15
Adăugați ceapa în oală și aduceți la foc mic la foc mediu. Acoperiți și gătiți până când ceapa este aproape fragedă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
16
Adăugați ciuperci și slănină. Fierbeți neacoperit până când ceapa este foarte fragedă și sosul este ușor redus, aproximativ 12 minute. Înclinați oala și scoateți excesul de grăsime din partea de sus a sosului. Sos de sezon cu sare și piper. Întoarceți puiul în sos. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit.) Reîncălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Pui întreg
Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
17
Aranjați puiul pe un platou mare cu margini. Puneți sosul și legumele peste.