Clasic Coq au Vin

Clasic Coq au Vin
Classic Coq au Vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $5.55 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1086 calorii, 66g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, prăjiți pui, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coq au Riesling paste, Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts, și Tort Clasic Galben Cu Unt Rumenit Pentru Un Prieten Clasic.

Instrucțiuni

1
Combinați vinul, ceapa, țelina, morcovul, usturoiul și boabele de piper într-o oală mare. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 5 minute. Se răcește complet; se amestecă în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Așezați bucățile de pui într-un castron mare de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul de vin peste pui; se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 zi și până la 2 zile, transformând puiul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
VinVin
1
Folosind clești, transferați bucățile de pui din marinată pe prosoape de hârtie pentru a le scurge; se usucă. Se strecoară marinada; rezervați legumele și lichidul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
LegumeLegume
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CleșteClește
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea (suficient de largă pentru a ține puiul într-un singur strat) la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați slănină și saut până la crocant și maro. Folosind lingura cu fante, transferați slănina într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Adăugați pui, cu pielea în jos, la picături în oală. Saut până la maro, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați puiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați legumele rezervate din marinată în oală. Saut până la maro, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se amestecă în făină; se amestecă 2 minute. Treceți treptat în lichidul de marinadă rezervat. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti pana se ingroasa sosul, batand ocazional, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se amestecă în șalotă, usturoi, crenguțe de ierburi și frunze de dafin, apoi bulion. Întoarceți puiul în oală, aranjând pielea cu fața în sus într-un singur strat. Aduceți la foc mic; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți oala și fierbeți puiul 30 de minute. Folosind clești, întoarceți puiul. Acoperiți și fierbeți până se înmoaie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Între timp, topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se adauga ciupercile; saut pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
11
Transferați ciupercile în farfurie. Topiți restul de 1 lingură de unt în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se adauga ceapa si saut pana se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
13
Transferați ceapa în farfurie alături de ciuperci; rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Folosind clești, transferați puiul pe farfurie. Se strecoară sosul din oală în tigaie rezervată, apăsând pe solide în strecurătoare pentru a extrage tot sosul; aruncați solidele. Aduceți sosul la foc mic, răzuind bucățile rumenite. Întoarceți sosul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
CleșteClește
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Adăugați ceapa în oală și aduceți la foc mic la foc mediu. Acoperiți și gătiți până când ceapa este aproape fragedă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
16
Adăugați ciuperci și slănină. Fierbeți neacoperit până când ceapa este foarte fragedă și sosul este ușor redus, aproximativ 12 minute. Înclinați oala și scoateți excesul de grăsime din partea de sus a sosului. Sos de sezon cu sare și piper. Întoarceți puiul în sos. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit.) Reîncălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Aranjați puiul pe un platou mare cu margini. Puneți sosul și legumele peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
SosSos
18
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista