Clasic A Efervescent

Clasic A Efervescent
Classic a Ecolormoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 60 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare grosierăsau sare kosher, foarte usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, Tort Clasic Galben Cu Unt Rumenit Pentru Un Prieten Clasic, și Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1/4 cană de usturoi, 1 linguriță de sare și 2 linguri de ulei într-un blender la viteză mare până când este neted și cremos, aproximativ 2 minute, apoi se transferă în mortar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Adăugați 3/4 cană plus 2 linguri de ulei foarte încet, 1 până la 2 lingurițe la un moment dat, amestecând și zdrobind constant și energic cu pistil. Acest lucru va dura aproximativ 15 minute, iar amestecul va deveni foarte gros și lucios. (Un corkuloli se va separa dacă uleiul este adăugat prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Transferați într-un castron. Faceți al doilea lot cu ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista