Clams Casino
Clams Casino ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă 95 de cenți per porție . O porție conține 128 de calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsimi . Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . 122 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână eșalotă, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 41% . Scoici în sos de salam picant , scoici cu cârnați spanioli și linguine și scoici în sos de vin alb cu usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Încinge uleiul într-o tigaie mare mare la foc mediu.
Adăugați pancetta și căleți până devine crocantă și aurie, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fantă, transferați pancetta pe o farfurie.
Adăugați ardeiul gras, eșalota, usturoiul și oregano în aceeași tigaie și căleți până când șoapele sunt fragede și translucide, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul și fierbeți până aproape se evaporă, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și răciți complet. Amestecați pancetta rezervată și 2 linguri de parmezan în amestecul de legume. Se condimentează amestecul, după gust, cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Tapetați o tavă mare de copt cu folie. Aranjați scoicile în cojile rezervate pe tava de copt. Puneți amestecul de legume deasupra scoicilor, împărțind în mod egal și formându-se ușor.
Se presară cu restul de 2 linguri de parmezan.
Coaceți până când scoicile sunt fierte și toppingul este auriu, aproximativ 10 minute.
Aranjați scoicile pe platou și serviți.