Clătite de porc trase cu sirop JD

Clătite de porc trase cu sirop JD
Clătitele de porc trase cu sirop JD ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 1204 calorii, 57G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 15.1 pe portie, această rețetă acoperă 78% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți ouă, zară, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Rețete similare includ Sirop de arțar și muștar carne de porc trasă gătită lent, Stivă de vafe de porc trasă cu sirop de arțar Bourbon, și Carne de porc trasă cu miere de aragaz lent cu clătite din făină de porumb.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: pungă mică de așchii de lemn( de preferință hickory), înmuiată în apă timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol. Într-un castron separat, mai mare, amestecați oul și laptele de unt. Îndoiți ingredientele uscate în umed, având grijă să nu amestecați prea mult. Lăsați aluatul ușor cocoloaș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți puțin ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Puneți aproximativ 1/4 cană de aluat de clătite în tigaie pentru fiecare clătită, gătind 3 la un moment dat. Gătiti clătitele aproximativ 2 minute pe fiecare parte, răsturnând o dată când marginile sunt aurii și se formează bule mici deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Pentru a servi, strat de carne de porc fierbinte tras între cele 3 clătite. Se acoperă cu sirop JD și se acoperă cu un pat de unt sărat. Repet!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt SăratUnt Sărat
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Combinați toate condimentele de frecare într-un bol și frecați fundul de porc cu 1/4 cană din amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Înfășurați fundul de porc în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 12 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Desfaceți fundul de porc și fumați aproximativ 1 oră. (Urmați instrucțiunile producătorului stovetop fumător sau de a folosi un fumător în aer liber.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Preîncălziți cuptorul la 225grade f.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți fundul de porc din fumător, puneți-l într-o tigaie și adăugați berea. Acoperiți și fierbeți la cuptor până când carnea de porc este fragedă și se îndepărtează cu o furculiță, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Trageți carnea de porc și amestecați-o cu 1/2 cană de lichid de fiert și sos de grătar după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Într-o cratiță medie, încălziți siropul de arțar la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
12
Adăugați whisky după gust și aduceți la fierbere câteva minute. Păstrați cald pentru a servi. Păstrați resturile în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista