Clătite Cu Scorțișoară-Alune

Clătite Cu Scorțișoară-Alune
Clătitele cu scorțișoară-alune ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, lapte de unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite Cu Scorțișoară-Alune, Clătite de scorțișoară de mere din grâu integral cu sirop de scorțișoară, și Clătite Din Făină De Alune-Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți alunele într-o tigaie de copt de 10 x 15 inci într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până devin aurii sub piei, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Se toarnă pe un prosop curat de lenjerie. Când nucile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, frecați prosopul pentru a îndepărta pielea liberă. Învârtiți alunele într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt sau se toacă mărunt cu un cuțit; ar trebui să aveți 1 1/4 căni. Rezervați 1/4 cană pentru a presăra clătitele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
NuciNuci
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuțitCuțit
3
Într-un castron, amestecați făina universală, făina integrală de grâu, zahărul, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mic, bateți ouăle, zeama și untul până se omogenizează. Se amestecă amestecul de ouă în amestecul de făină până se umezește uniform, apoi se amestecă ușor restul de 1 cană de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
AluneAlune
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Așezați o tavă antiaderentă sau o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu (350). Când este fierbinte, acoperiți ușor cu ulei și reglați căldura pentru a menține temperatura. Puneți aluatul în porții de 1/3 cană pe grătar și gătiți până când clătitele se rumenesc pe fund și marginile încep să pară uscate, aproximativ 2 minute; întoarceți cu o spatulă largă și rumeniți alte părți, cu 1 1/2 până la 2 minute mai mult. Acoperiți tigaia cu mai mult ulei, după cum este necesar, pentru a găti clătitele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Serviți clătitele ca fierte sau păstrați-le calde într-un singur strat pe foi de copt într-un cuptor de 200 timp de până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Se presară cu alune rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista