Clătite cu lămâie-afine-Ricotta - zară cu afine-Cassis și sirop de arțar de afine

Clătite cu lămâie-afine-Ricotta - zară cu afine-Cassis și sirop de arțar de afine
Clătitele cu lămâie-afine-Ricotta-zară cu afine-Cassis și sirop de arțar de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 224 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 2 mâncăruri și bucătari. Dacă aveți praf de copt, scorțișoară, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Clătite de afine cu sirop de arțar de afine, Clătite de ricotta cu lămâie de afine cu sirop de vanilie de mure, și Clătite Cu Brânză Cremă De Lămâie Cu Sirop De Arțar De Afine.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sirop: într-o cratiță medie adăugați afine, sirop de arțar, zahăr, băț de scorțișoară și coajă de lămâie. Aduceți la foc mic la foc mic și gătiți timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
AfineAfine
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se răcește peste noapte. Tulpina; serviți cald sau la temperatura camerei.
1
Combinați afinele, zahărul, untul, bățul de scorțișoară și fasolea de vanilie într-o cratiță mică și dați la fiert la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
AfineAfine
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă în cassis. Aruncați fasolea de vanilie și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Creme De CassisCreme De Cassis
3
Se servește la temperatura camerei, pliind menta tocată chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
1
Se amestecă împreună făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și se lasă deoparte. Într-un castron separat, combinați gălbenușurile de ou, uleiul, zeama, coaja de lămâie și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați amestecul lichid.
3
Se amestecă împreună până când făina este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Într-un castron mic, folosind un mixer electric de mână, bateți albușurile de ou și crema de tartru până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile în aluat doar până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Lăsați să stea 15 minute, apoi pliați ușor afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
6
Într-un castron mic amestecați ricotta și laptele. Rezervă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Încălziți o tigaie antiaderentă sau o plită din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați un pat de unt și încălziți până când untul începe să sfârâie. Scoateți o cantitate mică de 1/4 cană de aluat în tigaie sau pe plită și gătiți până când apar bule pe suprafața superioară și fundul este maro auriu, aproximativ 1 până la 1 1/2 minute. Răsturnați și gătiți până când fundul este ușor maro auriu, aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți-l pe o foaie de copt și păstrați-l cald într-un cuptor scăzut. Repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Se servește cu sirop și compot și se ornează cu o păpușă de ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Brânză RicottaBrânză Ricotta

Ingrediente

1Oreos dublu umplut1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1halbă1/2 cană nuci pecan tocate prăjite (rezervați 1 lingură pentru garnitură)1/2 cană nuci pecan tocate prăjite (rezervați 1 lingură pentru garnitură)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 linguri de sirop (afine, afine etc.)2 linguri de sirop (afine, afine etc.)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite83 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmstick unt, tăiat în patsstick unt, tăiat în pats3151 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmzahăr din trestiezahăr din trestie1stickînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentareînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentare1Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)1pinchPinch crema de tartruPinch crema de tartru2mariLapte condensat îndulcit (se preferă marca Eagle)Lapte condensat îndulcit (se preferă marca Eagle)12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de mentă tocatefrunze proaspete de mentă tocate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilricotta proaspătăricotta proaspătă1benzinonpareils argintiinonpareils argintii12 lingurițe de pudră de usturoinonpareils argintiinonpareils argintii2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsirop de arțar (gradul B)sirop de arțar (gradul B)1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală nealbităfăină universală nealbită1boabe de vanilie, despicateboabe de vanilie, despicate0Bucăți de caramele Heath Bar(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână20creveți și cu veneCassisCassis
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista