Clătite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Crepele. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 133 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul granulat, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mărturisire # 145: am un lucru pentru CR appropes...ușor Nutella Cr Appropes, CR amperpes, și Oat Cr Ampermorpes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, amestecați făina, zahărul granulat, praful de copt și sarea. Se amestecă laptele, 2 linguri de unt, vanilia și ouăle. Bate cu sârmă măturică doar pana se omogenizeaza.
Unt ușor tigaie de 6 până la 8 inci sau tigaie creponată.
Se încălzește la foc mediu până la bule. Pentru fiecare crep, turnați puțin mai puțin de 1/4 cană de aluat în tigaie. Imediat înclinați și rotiți tigaie strat atât de subțire de aluat acoperă partea de jos. Gatiti pana se rumeneste. Rulați spatula largă în jurul marginii pentru a slăbi; întoarceți și gătiți cealaltă parte până se rumenesc. Repetați cu aluatul rămas, tigaia cu unt, după cum este necesar.
Stivați clătite, așezând hârtie cerată între fiecare; păstrați acoperit.
Întindeți mere, fructe de pădure îndulcite, jeleu sau gem subțire peste fiecare crep cald; rulati. (Asigurați-vă că umpleți crepele, astfel încât atunci când sunt rulate, partea mai atractivă este la exterior.)
Se presară cu zahăr pudră.