Apple Cobbler este o rețetă sudică care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 751 de calorii . Pentru 1,94 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca desert prietenos cu bugetul. Un amestec de nucșoară, merișoare, mere Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați Berry Cobbler , Blackberry Cobbler și Blackberry Pie Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De Cofetarie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Conserve (15-1/4 Uncii) Pere Feliate, Scurse și Tocate
9 Biscuiți Graham întregi Cu Scorțișoară, Rupti în Jumătate
2
Curățați merele și tăiați-le cu miezul în cuburi de 1/4 până la 1/2 inch. Încercați să obțineți bucățile de mere cât mai uniforme posibil pentru a asigura o coacere uniformă în cizmar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,
3
Combina merele cu 1 cana de zahar intr-un castron mare. Acoperiți și puneți la frigider în timp ce pregătiți toppingul de cizmar. Zahărul va elimina o parte din umiditatea din mere, astfel încât umplutura va fi frumoasă și groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,
Drajeuri De Bomboane De Perle
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior De Cirese, Optional
4
Combinați zahărul rămas cu făina și sarea într-un castron de dimensiune medie. Pune deoparte 1/2 cană de amestec de zahăr și făină pentru a acoperi merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,
5 Până La 5-1/2 Căni De Făină Universală, împărțită
Drajeuri De Bomboane De Perle
12 Salvatori Albi
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior De Cirese, Optional
5
Tăiați untul răcit în bucăți mici și amestecați în amestecul de zahăr/făină folosind un tăietor de patiserie, o furculiță sau degetele până formează o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De Cofetarie
5 Până La 5-1/2 Căni De Făină Universală, împărțită
Drajeuri De Bomboane De Perle
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
6
Scurge siropul de zahar de pe mere si pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
Pentru Conservare,
7
Combină merele cu amestecul de făină și zahăr rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,
5 Până La 5-1/2 Căni De Făină Universală, împărțită
Drajeuri De Bomboane De Perle
8
Adăugați la mere scorțișoara, nucșoara, coaja de lămâie și merisoarele uscate îndulcite și amestecați bine pentru a distribui uniform toate aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate îndulcite
Nonpareils Argintii
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
Pentru Conservare,
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
9
Se toarnă în vasul de copt uns cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Conserve (15-1/4 Uncii) Pere Feliate, Scurse și Tocate
10
Bateți ușor oul, gălbenușul de ou și vanilia și turnați-le încet în amestecul de făină. Nu vă faceți griji dacă pare puțin uscat la început. Continuați să amestecați amestecul până când făina se absoarbe complet în ou. (Ați putea dori să vă puneți mâinile în el și să folosiți degetele pentru a termina.) Luați puțin din topping și rulați-l într-o bilă de 1 inch. Aplatizați ușor bila într-un disc și puneți-o deasupra amestecului de mere în tava de copt. Repetați cu topping-ul rămas, suprapunând ușor discurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De Ciuperci
Arahide
Pentru Conservare,
5 Până La 5-1/2 Căni De Făină Universală, împărțită
Salvatori De Vieți
Drajeuri De Bomboane De Perle
Echipamente pe care le vei folosi
1 Conserve (15-1/4 Uncii) Pere Feliate, Scurse și Tocate
11
Coaceți timp de 35 până la 45 de minute sau până când sucurile clocotesc și toppingul este maro auriu deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
9 Biscuiți Graham întregi Cu Scorțișoară, Rupti în Jumătate
12
Lăsați cizmarul să se odihnească timp de 10 până la 15 minute înainte de servire. În timp ce cizmarul stă, ungeți migdalele cu siropul de zahăr rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
(23)
13
Scurgeti siropul in exces si asezati migdalele pe o tava de copt tapetata cu pergament. Prăjiți până când migdalele devin maro auriu, aproximativ 5 până la 10 minute. Împrăștiați-le peste cizmar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)
Inghetata De Vanilie Sau Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Salvatori Albi De Viață
14
Sfaturi: Pentru a ușura puțin tăierea untului în amestecul de făină/zahăr, încercați să radeți bețișoarele de unt congelate pe găurile mari ale unei răzătoare de mână. Veți avea bucăți mici de unt rece care vor ajuta la formarea rapidă a făinii grosiere. Folosește o mașină de pepene galben pentru a scoate miezul jumătăților de măr rapid și cu risipă minimă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De Cofetarie
Pentru Conservare,
5 Până La 5-1/2 Căni De Făină Universală, împărțită
Pepene Galben
Drajeuri De Bomboane De Perle
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
Răzătoare
15
Notă: veți avea nevoie de aproximativ 8 până la 10 mere în total. .