Cizmar de caise cu sos de cremă

Cizmar de caise cu sos de cremă
Cizmar de caise cu sos de cremă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 742 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, migdale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cizmar de pere și afine cu sos de cremă infuzat cu citrice, Tort de budincă de caise-Bulgur cu sos de cremă, și Cizmar delicios cu cremă de fructe de pădure – răsfățul săptămânii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați caisele și apa într-o cratiță; lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă 2 1/2 căni de zahăr; gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana fierbe amestecul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute. Descoperiți și creșteți căldura la mediu-mare; gatiti, amestecand des, 8-10 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Se amestecă extracte și, dacă se dorește, lichior; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
4
Desfaceți 1 bucată și apăsați liniile de pliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
5
Tăiați pentru a se potrivi în fundul unui vas de copt adânc de 2 litri, rezervând excesul de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Puneți jumătate din amestecul de caise în vas; se acoperă cu produse de patiserie rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
7
Coaceți la 475 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor. Lingura rămasă amestec de caise peste patiserie;rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Desfaceți bucata rămasă; rulați la grosimea de 1/8 inch și tăiați-o în benzi de 1 inch. Aranjați într-un design de zăbrele peste amestecul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Coaceți la 475 timp de 15 minute; presărați cu 1 lingură de zahăr și migdale și coaceți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se servește cald cu sos de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Von câștigătoare câștigurile Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista