Ciuperci Umplute Cu Fructe De Mare

Ciuperci Umplute Cu Fructe De Mare
Ciuperci umplute cu fructe de mare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 69 calorii. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de parmezan, pătrunjel, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cele Mai Bune Ciuperci Umplute Cu Fructe De Mare, Paste slabe cu fructe de mare cu sparanghel și ciuperci, și Ravioli cu fructe de mare, spanac și ciuperci în sos de cremă de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile din ciuperci; puneți capacele deoparte. Tăiați mărunt tulpinile. Într-o tigaie, topiți 1/4 cană de unt; sotati tulpinile si ceapa pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Într-un castron, combinați crabul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați amestec de ceapă, maioneză, pătrunjel, sos Worcestershire, sare și piper; se amestecă bine. Se umple în capace de ciuperci; se presară cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se pune într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt. Topiți untul rămas; stropiți peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 20-25 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista