Ciuperci umplute cu crab la grătar și Fontina este un pescatarian și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 149 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 2376 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brânză fontina, carne de crab, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ciuperci umplute cu Crab și Fontina, Ciuperci umplute cu Bacon și Fontina, și Fontina la grătar cu anghinare și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul în tigaie medie la foc mediu. Când spumarea dispare, adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați vin alb și gătiți încă 1 minut. Se amestecă firimiturile de pâine panko, se ia de pe foc, se lasă să se răcească 10 minute. Se amestecă carnea de crab, 1/3 cană de brânză fontina, suc de lămâie și boia. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză Fontina
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)
Crabmeat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
3
Într-un castron mare, aruncați ușor capacele de ciuperci în ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți ciupercile pe farfurie și umpleți fiecare cu amestec de umplutură de crab. Topiți ciupercile cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Crabi
5
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Aranjați ciupercile peste partea rece a grătarului. Acoperiți și gătiți până când brânza este topită și ușor rumenită, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se scoate de pe grătar, se lasă să se răcească 5 minute, apoi se servește.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.