Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile umplute cu Crab. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 42 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână unt, carne de crab, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci umplute cu Crab, Ciuperci Umplute Cu Crab, și Ciuperci Umplute Cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați tulpinile de ciuperci. Ungeți o tigaie de copt de 13" x9 " folosind o lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Așezați capacele de ciuperci în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Topiți untul rămas într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați tulpini tocate, ceapă, condimente pentru fructe de mare, sare și piper; gatiti, amestecand des, 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De Mare
Sare și Piper
Ceapă
5
Combinați carnea de crab, oul și firimiturile de pâine într-un castron mare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Crabmeat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați amestecul de ciuperci și 2 linguri de brânză, amestecând bine. Lingură, umplând uniform, în capace de ciuperci; se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Brânză
7
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.