Ciupercile Sherried necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 48 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, apă, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o băutură. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ciuperci Sherried, Sherry fasole verde și ciuperci, și Ciuperci de coamă de leu prăjite cu șalotă Sherried pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ciupercile pe o tigaie jellyroll ușor unsă de 15 x 10 x 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Coaceți la 275 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Transferați ciupercile într-un vas de servire; rezervați lichid în tigaie.
Adăugați făină; se amestecă până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat bulion de pui și lichid rezervat; gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie. Se amestecă sare, piper și sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)