Ciuperci sălbatice umplutură integrală de grâu cu tarhon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de grâu integral cu ciuperci sălbatice cu tarhon. Această rețetă face 16 porții cu 386 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați unt, țelină, stoc de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Umplutură de praz, ciuperci și slănină cu tarhon, Umplutură De Ciuperci Sălbatice, și Umplutură De Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți cuburile de pâine pe 2 foi mari de copt cu margini și coaceți timp de aproximativ 15 minute, până când sunt ușor ferme și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
6
Se scurge bine.
7
Adăugați țelina, ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați amestecul și slănina în vasul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Topiți 4 linguri de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați ciupercile și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
11
Adăugați restul de 6 linguri de unt și topiți, apoi răsturnați ciupercile în castron. Se amestecă ierburile și bulionul de curcan, se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Turcia Stoc
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Lăsați umplutura să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
13
Umple curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
14
Întindeți restul de umplutură într-un vas mare de copt, acoperiți cu folie și coaceți timp de aproximativ 30 de minute, până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
Scoateți folia și coaceți umplutura până când blatul este crocant și auriu, cu aproximativ 15 minute mai mult.