Ciuperci Sălbatice Crostini
Ciuperci sălbatice Crostini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 44 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, ciuperci chanterelle, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Sălbatice Crostini, Ciuperci Sălbatice Crostini, și Asiago Ciuperci Sălbatice Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Aranjați feliile de baghetă pe foaia de copt cu margini. Toast în cuptor până la aur, aproximativ 9 minute. Mișto. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați eșalotă; saut 1 minut.
Se adauga toate ciupercile; saut până la începutul până la maro, aproximativ 6 minute. Se amestecă în usturoi; saut 1 minut.
Se ia de pe foc. Se amestecă smântâna, rozmarinul și coaja de lămâie. Se condimentează cu sare și piper. Mișto.
Se amestecă în ambele brânzeturi. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți broilerul. Completați fiecare pâine prăjită cu aproximativ 1 lingură de topping de ciuperci.
Așezați pe 2 foi de copt cu margini. Lucrând în loturi, fierbeți până când brânza se topește și începe să se rumenească, urmărind îndeaproape pentru a preveni arderea, aproximativ 3 minute.
Transferați pe platoul de servire.