Ciupercile sălbatice și carnea de vită peste linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 727 calorii, 85g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână roșii, tei, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Carne de vită și ciuperci sălbatice, Carne De Vită Cu Ciuperci Sălbatice, și Carne de vită, Broccoli și ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
1
Cuptor cu microunde var într-un castron mic pentru a elibera uleiuri esențiale și a pus deoparte până când este suficient de rece pentru a manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Clătiți carnea de vită pentru a îndepărta reziduurile de sânge și uscați-le cu șervețele de hârtie. Se freacă cu sare și piper și se lasă deoparte scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Combinați șalotă, usturoi, cimbru, pătrunjel, salvie și ulei de măsline pentru a forma o pastă netedă. Se freacă în carne de vită și se lasă să stea cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare cu un mâner sigur pentru cuptor și căutați carnea de vită pe toate părțile. Prăjiți la cuptor până când carnea de vită atinge o temperatură internă de 125 de grade F, aproximativ 20 până la 25 de minute, astfel încât atunci când o scoateți, va ajunge la 145 de grade F pentru o coacere medie în timpul gătitului de reportare în timp ce se odihnește. (Veți folosi sucurile de tigaie pentru linte, așa că nu le aruncați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
În timp ce carnea de vită se prăjește, clătiți lintea într-o strecurătoare și examinați pentru a vă asigura că nu există material străin (cum ar fi pietricele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Transferați într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Reduceți și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute până când lintea este rehidratată și apa este absorbită, apoi scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
În timp ce lintea se gătește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și sotati ceapa albă până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă
Fripturi De Carne Din New York
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați 2 linguri de unt în tigaia sotată și când se topește, adăugați ciupercile shiitake, crimini și portobello în tigaia de ceapă împreună cu salvie și cimbru. Gatiti ciupercile pana cand incep sa se inmoaie si sa renunte la sucurile lor. Se amestecă amestecul de ceapă - ciupercă-plantă sotată în oală de linte împreună cu demi-glace. Reduceți căldura și gătiți câteva minute pentru a integra aromele, dar nu lăsați lintea să devină moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Linte
1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Scoateți din căldură și păstrați-l într-un loc cald.
11
Scoateți carnea de vită din cuptor și transferați-o într-un platou utilitar pentru a lăsa să se odihnească. Se strecoară sucurile de tigaie din carnea de vită în amestecul de linte și se amestecă pentru a se combina. Păstrați acoperit și cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Tăiați carnea de vită odihnită în felii subțiri. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe în linte. Puneți niște amestec de linte / ciuperci în centrul vasului de servire și acoperiți cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Linte
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm