Ciuperci Portobello la grătar cu Balsamic

Ciuperci Portobello la grătar cu Balsamic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile Portobello la grătar cu Balsamic. Această rețetă servește 6 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 63 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, muștar dijon, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ciuperci Portobello La Grătar Balsamic-Ghimbir, Caprese BLT ciuperci balsamice prăjite Portobello, și Ciuperci Portobello umplute cu brânză cu glazură balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mic, aruncați căței de usturoi cu 2 linguri
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
din uleiul de măsline și puțină sare. Înfășurați cățelele de usturoi în staniol și așezați-le pe
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
5
tava din centrul cuptorului. Gătiți până se înmoaie când este străpuns cu vârful
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
de un cuțit, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Într-un castron mediu, amestecați împreună balsamicul cu 3/4 cană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
ulei de măsline și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Într-un castron mediu, aruncați ciupercile în restul de 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
11
Așezați-le, cu tulpina în sus, pe
12
cea mai tare parte a grătarului. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute, este posibil sa vedeti lichid
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
începe să iasă din zona tulpinii. Flip la cealaltă parte și se fierbe pentru o
14
încă 3 până la 4 minute.
15
Transferați-le într-o tavă și puneți-le în centrul
16
cuptorul. Gatiti pana cand sunt fragede cand sunt perforate cu varful unui cutit, un
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
12 până la 15 minute suplimentare. Condimentează-le ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
18
Scoateți usturoiul din cuptor. Strângeți pulpa de usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
din pielea lor și amestecați-o viguros în pansament. Aranja
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20
ciuperci pe un platou de servire și deasupra cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
21
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista