Ciuperci Esență Giblet Sos

Ciuperci Esență Giblet Sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de ciuperci Essence Giblet. O porție conține 2094 calorii, 267g de proteine, și 97G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, bulion de pui degresat cu grăsime, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Încercați Esența-de-Ziua Recunostintei sos, Tata ' s măruntaie sos, și Sos Giblet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ciupercile, ceapa, sherry și 1 cană de bulion într - o tigaie antiaderentă de 4 până la 5 litri la foc mare. Aduceți la fierbere și amestecați des până când lichidul este evaporat și ciupercile sunt foarte bine rumenite, 20 până la 25 de minute; adăugați 1 până la 2 linguri de apă, dacă este necesar, pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Clătiți gâtul de curcan, inima, pipota și ficatul; înfășurați ficatul și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
FicatFicat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Adăugați gât, inimă, pipotă și 4 căni de bulion la tigaie. Acoperiți, aduceți la fierbere la foc mare și fierbeți până când gizzardul este fraged când este străpuns, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ficat (sau salvați pentru alte utilizări) și gătiți până când este ușor roz în centru (tăiat pentru a testa), 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
5
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare într-un bol. Aruncați legumele. Trageți carnea de pe gât; aruncați oasele. Tăiați mărunt carnea și măruntaiele. Dacă faceți înainte, acoperiți vasul și amestecul de carne și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Măsurați amestecul de bulion și, dacă este necesar, adăugați apă pentru a face 4 căni. Întoarceți amestecul de bulion în tigaia de 4 până la 5 litri și adăugați amestecul de carne și picăturile de curcan; aduceți la fierbere la foc mare. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1/4 cană de apă. Se amestecă suficient amestec de amidon de porumb pentru a îngroșa sosul care fierbe după dorință. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista