Ciuperci De Tigaie

Ciuperci De Tigaie
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Ciupercile de tigaie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 27 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de suc de lămâie, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Cotlete De Pui Cu Ciuperci, Pizza cu tigaie cu Broccolini și ciuperci, și Pui de tigaie cu cartofi și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciuperci și următoarele 4 ingrediente. Gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana cand ciupercile sunt usor rumenite si fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați suc de lămâie, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista