Ciuperci Cu Sos De Usturoi

Ciuperci Cu Sos De Usturoi
Garlicky saut ciuperci este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 60 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare grosieră, sare, ciuperci cultivate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Usturoi Saut Kale, Chard Elvețian Sotat Cu Usturoi, și Ciuperci Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile de pe ciupercile curățate și tăiați capacele în bucăți de mușcătură. Ciupercile foarte mici pot fi lăsate întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2
Setați un 10-la 12-in. tigaie la foc mare. Când este fierbinte, adăugați ulei de măsline, rotiți pentru a acoperi fundul și adăugați ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se presară sare și se gătește la foc mare, amestecând, până când ciupercile încetează să mai dea lichid și încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SareSare
4
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
6
Se servește pe un platou și se condimentează cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista