Ciuperci Cu Sos De Usturoi
Garlicky saut ciuperci este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 60 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare grosieră, sare, ciuperci cultivate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Usturoi Saut Kale, Chard Elvețian Sotat Cu Usturoi, și Ciuperci Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de pe ciupercile curățate și tăiați capacele în bucăți de mușcătură. Ciupercile foarte mici pot fi lăsate întregi.
Setați un 10-la 12-in. tigaie la foc mare. Când este fierbinte, adăugați ulei de măsline, rotiți pentru a acoperi fundul și adăugați ciuperci.
Se presară sare și se gătește la foc mare, amestecând, până când ciupercile încetează să mai dea lichid și încep să se rumenească.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.
Se servește pe un platou și se condimentează cu sare de mare.