Ciupercile cu lămâie și usturoi sunt o garnitură fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Această rețetă face 4 porții cu 158 de calorii , 9 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,36 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de lămâie, ciuperci, ardei gras și ulei de măsline. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Cu un scor de 91% , acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includciuperci prăjite în unt, usturoi și vin alb , ciuperci cu usturoi de vară și mostaccioli și supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente; puse deoparte. Prăjiți ciupercile, acoperite, la foc mediu, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă (10 Uncii) De Spanac Proaspăt, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Mango Mari, Coapte și Tari, Decojite, Tăiate Felii și Tăiate Felii Lungi
2 Lingurite Condiment Pentru Carne
2
Ungeți generos cu amestec de lămâie. Întoarceți ciupercile; gratar cu 5-8 minute mai mult sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă (10 Uncii) De Spanac Proaspăt, Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Mango Mari, Coapte și Tari, Decojite, Tăiate Felii și Tăiate Felii Lungi
3
Ungeți cu amestecul de lămâie rămas înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat