Ciuperci, Brânză De Capră Și Ulei De Trufe Panini

Ciuperci, Brânză De Capră Și Ulei De Trufe Panini
Ciuperci, brânză de capră și ulei de trufe Panini necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 6.76 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 585 calorii, 22g de proteine, și 32g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Roșu Și Brânză De Capră Panini, Sparanghel Și Brânză De Capră Panini, și panini cu brânză de piersici și capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie sotată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și 2 linguri de cimbru și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt rumenite și moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 15 minute.
5
Puneți ciupercile într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori până când sunt tocate fin. (Alternativ, le puteți tăia pe o placă cu un cuțit.) Răzuiește-le într-un castron. Zdrobiți în brânza de capră și adăugați cimbrul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă uleiul de trufe, dacă se folosește, și se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
7
Tăiați focaccia în 4 bucăți, feliați-le orizontal și stropiți cu puțin ulei de măsline. Pe fund se pune 1/4 din amestecul de ciuperci și se acoperă cu niște rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
FocacciaFocaccia
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
8
Puneți blaturile și apăsați ușor fiecare sandwich pentru a-l aplatiza ușor.
9
Stropiți mai mult ulei de măsline peste vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
10
Așezați fiecare sandviș pe o presă panini preîncălzită și grătați până când pâinea este prăjită și brânza începe să se topească, aproximativ 5 minute. Alternativ, preîncălziți o fontă uscată sau o tigaie antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Așezați sandvișul în tigaie și cântăriți-l cu o altă tigaie sau o cărămidă curată învelită în folie. Grătați 5 minute, întoarceți sandvișul, re-cântăriți-l și grătați încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista