Citrus-Picante Salată de pui și pepene galben
Citrus-Picante de pui și pepene galben salata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 1.96 pe portie. O porție conține 207 calorii, 19g de proteine, și 2G de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pepene galben, jumătăți de piept de pui, portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până mană ai putea urma acest curs principal cu Sorbet De Miere De Tei ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată Picantă Cu Trei Pepeni, Salată De Crab Cu Pepene Galben Și Marinată De Citrice, și Salata De Pui Broccoli Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încingeți coaja și strecurați sucul din lămâie, tei și portocală.
Amestecați sosul picant, sucurile și coaja într-un bol mediu. Rezervați 1 1/4 căni pentru pansament.
Se toarnă amestecul de sos picant rămas într-un vas puțin adânc, nemetalic sau într-o pungă de plastic resigilabilă de dimensiune galon.
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat. Acoperiți vasul sau sigilați punga și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ungeți ușor grătarul și încălziți grătarul la mediu-înalt. Grătați puiul timp de 15 minute sau până când este fiert, întorcându-vă și periați adesea cu marinata.
Scoateți puiul pe o tăietură.
Lăsați puiul să stea 10 minute. Se taie puiul. Aruncați marinada rămasă.
Se amestecă mierea și amestecul de sos picant rezervat într-un castron mare.
Adăugați puiul, pepenele galben, mierea și piperul și aruncați pentru a acoperi.
Serviți amestecul de pui pe frunzele de salată.