Cireșe proaspete cu Riesling Zabaglione
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cireșe proaspete cu Riesling Zabaglione. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 132 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, riesling, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Zabaglione cu fructe de padure proaspete, Iepure în Riesling cu legume de iarnă și ierburi proaspete, și Lulu ' s Banana Zabaglione cu fructe de pădure proaspete și prăjituri scurte.
Instrucțiuni
Împărțiți cireșele uniform între fiecare dintre cele 6 boluri mici de desert.
Combinați 3 linguri de zahăr, 1 lingură de apă și gălbenușuri de ou în vârful unui cazan dublu, amestecând bine cu un tel. Se amestecă vinul. Gatiti peste apa clocotita pana se ingroasa si amestecul ajunge la 160 (aproximativ 8 minute), amestecand continuu cu un tel.
Se servește cald peste cireșe.