Cioda rapidă de somon

Cioda rapidă de somon
Cioara rapidă de somon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 271 de calorii. Pentru 2,04 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați supă de cartofi, piper, somon și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54%, ceea ce este bun. Cioda de somon rapidă, Cioda de somon rapidă și Cioda de somon rapidă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați toate ingredientele. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se incalzeste soda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Riesling, Trandafir Spumant

Somon Chowder funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Ai putea încerca Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții7
Scor De Sănătate8
Revista