Ciocolata Menta Thumbprints
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Această rețetă de la Serious Eats are 215 de fani. Un amestec de extract de vanillan, extract de mentă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Amprente De Ciocolată-Mentă, Amprente De Ciocolată-Mentă, și Amprente De Ciocolată Umplute Cu Mentă.
Instrucțiuni
Pentru a face amprentele de mentă de ciocolată: topiți ciocolata neagră și ciocolata de mentă împreună într-un cuptor cu microunde sau la un cazan dublu.
Bateți până se omogenizează, apoi lăsați-l deoparte să se răcească.
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, pudra de cacao și sarea. Pune deoparte.
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul până devine cremos.
Adăugați zaharurile granulate și brune și bateți cu viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia și bateți din nou până se combină. Răzuiește ciocolata în mixer și bate doar până se încorporează. Răsturnați părțile laterale și fundul vasului și adăugați amestecul de făină dintr-o dată. Bateți la viteză mică, răzuind ocazional partea bolului, până când aluatul este neted.
Transferați-l pe o foaie de folie de plastic și bateți-l într-un disc; înfășurați-l și refrigerați-l până când este răcit și ferm, cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Se toarnă zahărul grosier într-un castron puțin adânc.
Cu mâinile curate, formați bile de aluat de mărimea unei linguri, având grijă să nu aibă bulgări sau crăpături.
Rotiți fiecare bilă în zahărul grosier și așezați-o pe o foaie de copt pregătită. Folosiți degetul mare sau un diblu mic pentru a face o indentare în centrul cookie-ului.
Coaceți timp de 10 minute, scoateți foaia din cuptor și folosiți degetul mare sau diblul pentru a face indentarea mai vizibilă. Întoarceți foile la cuptor și coaceți încă 4 până la 5 minute.(Acestea sunt tipul de cookie—uri care se pot coace foarte repede-scoateți-le la primele semne de crăpare.) Puneți foile de copt pe o grătar să se răcească timp de 5 minute. Folosiți o spatulă pentru a transfera cookie-urile pe raft pentru a se răci complet înainte de a le umple.
Așezați ciocolata albă într-o ceașcă de măsurare din sticlă cu un gura de turnare.
Puneți crema într-un castron sau o cană sigură pentru cuptorul cu microunde și puneți-o la microunde la putere mare până fierbe, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolata albă și se lasă să stea 30 de secunde, apoi se bate până se omogenizează. Se amestecă extractul de mentă. Umpleți prăjiturile cu amprenta degetului mare cu ganache de ciocolată albă și puneți-le la frigider până se fixează, aproximativ 30 de minute. Notă: Aceste cookie-uri au un gust excelent la temperatura camerei sau direct de la frigider. Pot fi păstrate într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.