Ciocolata Cheesecake Baruri

Ciocolata Cheesecake Baruri
Ciocolata Cheesecake Baruri necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48. O porție conține 158 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de nuci, chipsuri de ciocolată semidulce, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Rețete similare sunt Ciocolata Cheesecake Baruri, Chocolate Chip Cheesecake Baruri, și Batoane De Cheesecake Cu Ciocolată De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în extract.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă și amestecați bine. Apăsați jumătate din aluat pe fundul unui 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Puneți deoparte aluatul rămas pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Pentru umplere, într-o cratiță mare, combinați chipsurile de ciocolată, crema de brânză și laptele; gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; se amestecă nucile și se extrage.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
NuciNuci
5
Se întinde peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
6
Rupând bucăți mici, aruncați aluatul rămas peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Coaceți la 375 de minute timp de 35-40 de minute sau până când toppingul se rumeneste. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
Tăiați în bare. Refrigerați resturile.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista