Ciocolata Bucată Blondies

Ciocolata Bucată Blondies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Blondies Chocolate Chunk. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 23 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă, glazură bogată și cremoasă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Bucată Blondies, Ciocolata Bucată Blondies, și Afine Ciocolata Bucată Blondies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci. Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, untul, apa și ouăle cu lingura. Se amestecă bucăți de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CiocolatăBucăți De Ciocolată
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se întinde uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți 21 până la 26 de minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-un castron mic cu microunde, glazura cu microunde neacoperită la 20 până la 25 de secunde sau până la topire; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
5
Stropiți peste bare.
6
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute sau până când glazura este setată. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Sau pentru triunghiuri, tăiați barele în 6 rânduri cu 2 rânduri, apoi tăiați fiecare bară în diagonală în jumătate pentru a forma triunghiuri. A se păstra acoperit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista