Ciocolata-Amaretto Inima
Ciocolata-Amaretto inima este un vegetarian garnitură. O porție conține 545 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, glazură de ciocolată, garnitură: petale de trandafir confiate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Inima-de-inima mea-ciocolata prajiturele, Cupcakes Amaretto cu migdale cu frișcă Amaretto, și Ciocolata Amaretto Torte.
Instrucțiuni
Ungeți și făinați o tigaie în formă de inimă sau rotundă de 6 inci; linia de jos cu pergament sau hârtie de ceară. Pune deoparte.
Topiți untul și ciocolata într-o cratiță grea la foc mic, amestecând continuu, până se omogenizează.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 2 până la 3 minute.
Se toarnă într-un bol de amestecare.
Se amestecă împreună zahărul și făina. Adăugați treptat la amestecul de ciocolată, bătând la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare.
Adăugați gălbenușurile de ou, bătând bine după fiecare adăugare.
Bateți albușurile și sarea la viteză mare cu mixerul electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor albușurile de ou în amestec de ciocolată.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Așezați cakepan într-o tigaie de 13 x 9 inci și adăugați apă fierbinte în tigaia mai mare la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când centrul pare ferm.
Scoateți tava din apă și răciți-o pe suportul de sârmă 15 minute. Inversați tortul pe grătar și îndepărtați hârtia. Se răcește complet.
Întindeți glazura de unt Amaretto deasupra tortului și congelați 15 minute.
Așezați tortul pe grătar într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci.
Se toarnă glazura de ciocolată franceză peste tort, permițându-i să picure pe părți.
Întindeți glazura pe părțile laterale ale tortului cu o spatulă. Lingurați excesul de glazură din tigaie într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu. Snip o gaură mică în 1 colț de sac, și ciocolată burniță peste tort.
Lăsați tortul să stea cu cel puțin 1 oră înainte de servire.