Ciocolată Albă Produse De Patiserie Cu Afine Și Pere
Ciocolata alba afine-pere patiserie ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 195 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, afine, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine, Eclairs cu cremă de patiserie cu ciocolată albă caramelizată, și Ingredientul Secret (afine): înghețată de afine cu bucăți de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.bateți oul și apa într-un castron mic; set lateral. Desfaceți foile de patiserie pe suprafața ușor făinată. Tăiați aproximativ 1 inch de fiecare colț al fiecărei foi de patiserie. Rezervați garnituri pentru a le folosi ca decorațiuni.
Așezați 1 foaie de patiserie pe foaia de copt unsă.
Se amestecă ciocolată tocată, pere și afine.
Întindeți centrul foii de patiserie pregătite până la 1 inch de margini.
Ungeți marginile cu apă. Se acoperă cu foaia de patiserie rămasă. Apăsați marginile împreună cu furculița pentru a sigila. Decorați cu garnituri de patiserie rezervate.
Periați cu amestec de ouă.
Tăiați mai multe fante de 2 inci, la distanță de 2 inci, în partea de sus a produselor de patiserie.
Coaceți 35 min. sau până când patiseria este aurie. Se răcește 30 min. pe foaia de copt. Topiți restul de 2 oz. ciocolată conform instrucțiunilor de pe pachet.
Stropiți peste patiserie.
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.