Ciocolată Înmuiată Tuile "Țigări"
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați "țigările" cu ciocolată. O porție conține 139 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 56 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 66 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți extract de vanillan, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Scorțișoară De Ciocolată "Țigări", Fetan Și Țigări De Menta, și Tuile Bowls.
Instrucțiuni
În castron mediu, bateți zahărul, făina și sarea pentru a combina. Se amestecă untul, vanilia și albușurile până se omogenizează. Se răcește până se îngroașă, aproximativ o oră.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Liniați foaia de copt cu o căptușeală de foaie de copt antiaderentă în stil silpat (Vezi nota de mai sus).
Spread 2 sau 3 porțiuni de dimensiuni lingura scant de aluat într - un oval de 4-de 6-inch. Aluatul trebuie întins uniform și trebuie să fie practic transparent.
Coaceți până când marginile sunt maronii aurii și centrul are o culoare aurie slabă (nu palidă).
Scoateți tava din cuptor. Folosiți o spatulă offset pentru a îndepărta imediat o tuilă din tigaie și așezați-o pe o suprafață de lucru cu partea de jos în jos.
Rulați imediat tuile într-un cilindru cât mai strâns posibil, de la capătul scurt, cu degetele și palma, având grijă să nu vă ardeți. Țineți o secundă pentru a seta, apoi lăsați deoparte să se răcească. Repetați cu tuilele rămase. Dacă tuilele se răcesc și devin prea fragile pentru a se rostogoli, reveniți scurt la cuptor pentru a se înmuia. Repetați cu aluatul rămas.
Înmuiați un capăt al fiecărui Tuil în ciocolată, înmuiați-l în stropi și așezați-l pe o tavă căptușită cu hârtie pergament. La frigider pentru a seta ciocolata.
Se servește la temperatura camerei.