Ciocolată Înger Prăjituri Alimentare

Ciocolată Înger Prăjituri Alimentare
Ciocolata înger prăjituri alimentare este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 20 de porții. Acest desert are 101 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de amestec de prăjituri angel food, zahăr pudră, cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Torturi Alimentare Mini Angel, Mini înger prăjituri alimentare pentru două, și Zahăr Brun Înger Prăjituri Alimentare.

Instrucțiuni

1
Linia 2 (15-x 10-inch) jelly-roll tigăi cu pergament sau hârtie de ceară. Pregătiți amestecul de prăjituri angel food Cake conform instrucțiunilor pachetului, adăugând cacao neîndulcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Angel Food Cake MixAngel Food Cake Mix
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Se toarnă uniform în tigăile pregătite.
3
Coaceți la 325 timp de 15 până la 20 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute. (Dacă coaceți prăjituri în 1 cuptor, coaceți pe 2 rafturi medii timp de 10 minute; apoi schimbați locurile și continuați să coaceți timp de 5 până la 10 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Cerneti 2/3 cana de zahar pudra uniform peste 2 (24-x 18-inch) piese grele folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Slăbiți marginile prăjiturilor din tigăi. Răsturnați fiecare tort ușor cald pe o bucată de folie pregătită. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Așezați un prosop de pânză deasupra fiecărui tort. Începând de la 1 parte lungă, înfășurați folia, tortul și prosopul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Se răcește prăjiturile rulate 30 de minute sau până se răcește complet. Desfaceți prăjiturile și îndepărtați prosoapele. (Păstrați fiecare tort pe bucată de folie.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista