Cina noastră simplă: supă de varză și fasole albă

Cina noastră simplă: supă de varză și fasole albă
Cina noastră simplă: supa de varză și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 609 calorii, 27G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,68 USD pe porție. 1556 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, bicarbonat de sodiu, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 de ore și 5 minute. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este super. Rețete similare includ Cina noastră simplă: supă de varză și fasole albă, sâmbătă simplă: cârnați, varză și tigaie de fasole albă, și Supă De Varză Și Fasole Albă.

Instrucțiuni

1
Aruncați fasolea într-un bol mare de amestecare, acoperiți cu apă fierbinte cu 2 inci și amestecați bicarbonatul de sodiu. Înmuiați timp de 18 până la 24 de ore, schimbând apa o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Scurgeți și clătiți bine.
3
Transferați fasolea înmuiată într-o oală mare, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, până când fasolea este fragedă - aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgere.Topiți untul într-o oală mare până se spumează. Se amestecă slănina și se gătește până când este crocantă. Se amestecă ceapa, morcovii, țelina și usturoiul. Se amestecă frecvent și se prăjește până se parfumează - aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă bulionul de pui, se adaugă rozmarinul, Golful și coaja unei bucăți de parmezan. Se fierbe la foc mediu, acoperit, timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Se ia de pe foc, se amestecă piment d ' Esplette și kale. Acoperiți și lăsați varza să se ofilească la căldura reziduală a supei timp de aproximativ 5 minute. Sare după cum este necesar și servește cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
KaleKale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, OpționalBrânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
DificultateExpert
Gata În26 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista