Cina noastră simplă: supă de varză și fasole albă
Cina noastră simplă: supa de varză și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 609 calorii, 27G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,68 USD pe porție. 1556 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, bicarbonat de sodiu, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 de ore și 5 minute. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este super. Rețete similare includ Cina noastră simplă: supă de varză și fasole albă, sâmbătă simplă: cârnați, varză și tigaie de fasole albă, și Supă De Varză Și Fasole Albă.
Instrucțiuni
Aruncați fasolea într-un bol mare de amestecare, acoperiți cu apă fierbinte cu 2 inci și amestecați bicarbonatul de sodiu. Înmuiați timp de 18 până la 24 de ore, schimbând apa o dată sau de două ori.
Scurgeți și clătiți bine.
Transferați fasolea înmuiată într-o oală mare, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, până când fasolea este fragedă - aproximativ 1 1/2 ore.
Scurgere.Topiți untul într-o oală mare până se spumează. Se amestecă slănina și se gătește până când este crocantă. Se amestecă ceapa, morcovii, țelina și usturoiul. Se amestecă frecvent și se prăjește până se parfumează - aproximativ 10 minute.
Se toarnă bulionul de pui, se adaugă rozmarinul, Golful și coaja unei bucăți de parmezan. Se fierbe la foc mediu, acoperit, timp de 20 până la 30 de minute.
Se ia de pe foc, se amestecă piment d ' Esplette și kale. Acoperiți și lăsați varza să se ofilească la căldura reziduală a supei timp de aproximativ 5 minute. Sare după cum este necesar și servește cu ulei de măsline extravirgin.