Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați orezul Italian și cina vegetală. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 225 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de dovlecei de vară, morcovi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Cina italiană de orez și legume, O Tigaie Cârnați, Linte, & Veggie Cina, și Cina Italiană Cu Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb Perlat
2
Adăugați morcovi, ceapă și țelină; gatiti si amestecati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați dovlecei; gatiti si amestecati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Se amestecă toate ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când legumele sunt fragede și lichidul este absorbit, amestecând ocazional.