Cina In Seara Asta: Pui Do-Piaza
Dacă 62 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: pui Do-Piaza ar putea fi un spectaculos fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție conține 128 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare, turmeric măcinat, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cina În Seara Asta: Pui Bon Bon, Cina În Seara Asta: Pui Parizian, și Cina in seara asta: Numbing-și-fierbinte de pui (Ma la Zi Ji) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare sau cuptor olandez, adăugați untul și dați focul la mediu. Împărțiți puiul în două picioare și doi sâni.
Îndepărtați pielea. Rumeniți bucățile în oală, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul și turnați toată grăsimea.
Între timp, toacă una dintre cepe. Aruncați într-un blender împreună cu sucul de portocale, apă, ghimbir, usturoi, coriandru, turmeric și cayenne. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de portocale în oală. Întoarceți focul la mediu și gătiți timp de cinci minute, amestecând ocazional. Întoarceți bucățile de pui în oală. Reduceți căldura la foc mic și acoperiți. Gatiti 20 de minute. Întoarceți bucățile și gătiți încă 25 de minute.
Între timp, feliați subțire ultima ceapă și clătiți sub apă rece. Când puiul este gata, scoateți-l din oală și lăsați-l deoparte.
Adăugați ceapa feliată, amestecați până când este acoperită, iar opriți focul și acoperiți.
Lăsați partea timp de 5 minute.
Se amestecă cu grijă iaurtul. Condimentează cu sare după gust.
Serviți puiul cu sosul turnat deasupra.