Cina in seara asta: porc Scaloppine cu unt maro Salsa Verde

Cina in seara asta: Scaloppine de porc cu unt maro Salsa Verde ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 597 calorii, 12g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți hamsie, sare și piper, făină de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: Scaloppine de porc cu lămâie, capere și Rucola tocată, Scaloppine de porc cu salsa verde de fenicul, și Cina in seara asta: pui cu ardei prăjiți și Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță. Când fierbeți, amestecați puternic făina de porumb până când începe să se îngroașe. Se condimentează cu sare, se acoperă și se gătește la foc mic până când este cremos și fraged. Se amestecă în apă, dacă este necesar, pentru a păstra o consistență slabă. Chiar înainte de servire, amestecați 2 linguri de unt și cea mai mare parte a parmezanului, rezervând câteva pentru garnitură.
Între timp, combinați usturoiul, uleiul de măsline și hamsia într-un mic robot de bucătărie. Pulsează pentru a-l toca bine, apoi adaugă ierburile și pulsează până când ierburile sunt tocate mărunt și ai o pastă asemănătoare pesto-ului.
Așezați feliile de porc pe o tăietură între două foi de folie de plastic și lăsați-le ușor până la 1/8 inch grosime. Condimentează cu sare, apoi dragează-le în făină. Scuturați excesul și așezați-le pe o foaie de copt.
Serviți carnea de porc pe mămăligă și puneți sosul peste ea. Se acoperă cu piper negru proaspăt crăpat și parmezanul rămas.