Cina in seara asta: Paste cu verdeata si fasole

Cina in seara asta: Paste cu verdeata si fasole
Cina in seara asta: Paste cu verdeață și fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 627 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți fasole de afine în păstăi, frunze de salvie, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina în seara asta: Paste cu Pesto, cartofi și fasole verde, Cina în seara asta: Paste cu fasole Fava, ardei gras roșu și slănină, și Cina in seara asta: saut andouille și verdețuri cu crupe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți fasolea din păstăi și puneți-o într-o tigaie mică cu un litru de apă, frunze de dafin, jumătate de salvie, morcov, 1 cățel de usturoi și puțin ulei de măsline. Aduceți la fierbere și gătiți până când fasolea este cremoasă și fragedă, 20-40 de minute, în funcție de mărimea și vârsta boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a menține fasolea doar puțin supă, care va fi o componentă a sosului mai târziu. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se toacă verdeața și se încălzește o a doua tigaie cu puțin ulei de măsline, apoi se adaugă ceapa și se gătește ușor până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
VerziiVerzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați restul de 3 căței de usturoi, Salvia rămasă și un vârf de fulgi de ardei roșu zdrobiți. După câteva minute, adăugați verdeața împreună cu un strop de apă de gătit cu fasole sau apă de la robinet și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
VerziiVerzii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți pastele până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Revista