Cina in seara asta: Orecchiette cu varza fiarta si conopida
Cina in seara asta: Orecchiette cu varza fiarta si conopida ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 948 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de câteva fulgi de piper, nuci de pin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Cina în seara asta: Orecchiette cu conopidă, slănină și pesmet, Cina În Seara Asta: Orecchiette Cu Broccoli, Hamsii Și Ardei Iute, și Cina în seara asta: Orecchiette cu linte, ceapă și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare și grea, încălziți jumătate din uleiul de măsline la foc mediu, apoi adăugați jumătate de chili și crenguța de rozmarin. Lăsați-le să sfârâie în ulei timp de un minut, apoi adăugați jumătate de ceapă. Pe măsură ce se înmoaie, după aproximativ două minute, adăugați jumătate de usturoi și condimentați cu sare și piper. Continuați să gătiți până când ceapa devine aurie, apoi adăugați kale și amestecați pentru a acoperi cu uleiul. Stropiți în 1/4 cană de apă și acoperiți bine, întorcând focul la minim. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute, apoi scoateti crenguta de rozmarin. Cu 10 minute înainte de terminarea gătitului, adăugați coacăzele pentru a se îngrășa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Coacăze
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o a doua tigaie largă și grea la foc mediu și adăugați ceapa rămasă și chile. Când începe să se coloreze, adăugați fileurile de hamsii, zdrobindu-le în ulei pentru a se topi. Creșteți căldura la mare și adăugați conopida cu un vârf puternic de sare și piper. Gatiti, aruncand si amestecand des, pana cand conopida este bogat caramelizata si frageda, dar nu moale. Condimentează după gust, după cum este necesar. Când conopida este aproape gata, adăugați nucile de pin pentru a prăji în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tunsă
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măsline întregi Coapte
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, gătiți orrecchiette în apă clocotită sărată până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scurgeți, rezervând o ceașcă plină de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Combinați toate ingredientele în cea mai mare oală, unde ați gătit fie varza, fie conopida, și dați focul la mare. Lăsați pastele să devină ușor aurii și crocante, răzuind-o de pe fundul cratiței cu o lingură de lemn. După câteva minute, adăugați puțină apă rezervată pentru Paste pentru a crea un sos mătăsos și condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
6
Se servește în boluri cu pesmetul împrăștiat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat