Cina in seara asta: năut și Chorizo

Cina in seara asta: năut și Chorizo
Cina in seara asta: năut și Chorizo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ienibahar, naut, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Cina In Seara Asta: Popcorn Năut, Cina în seara asta: spanac marocan și năut, și Cina în seara asta: Chorizo și ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține toate ingredientele, încălziți uleiul la foc mediu. Odată fierbinte, adăugați chorizo, despărțindu-se în tigaie în timp ce gătește, până când și-a eliberat uleiul în tigaie și este complet gătit și începe să fie crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți, lăsând uleiul în tigaie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți câteva minute până când începeți să se înmoaie, apoi adăugați usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este moale, apoi adaugati condimentele si gatiti un minut suplimentar pentru a se casatori cu aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă roșiile, nautul și apa. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute, apoi se adaugă chorizo și cous cous și se condimentează după gust cu sare. Fierbeți până când cous cous este gătit și lichidul este absorbit (în funcție de mărimea și marca cous cous, poate fi necesară mai multă apă). Se lasă să se răcească puțin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Presărați pătrunjel tocat sau coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista