Cina in seara asta: muschiulet de porc cu rubarbă, pere, rozmarin și miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: filet de porc cu rubarbă, pere, rozmarin și miere. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 343 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de pui, pere bosc, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina in seara asta: muschiulet de porc La Mexicana, Cina În Seara Asta: Sandviș Cu Filet De Porc, și Cina în seara asta: filetul de porc umplut al lui Jacques Pepin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți o tigaie saut saut la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați uleiul de măsline în tigaia fierbinte, urmat de carnea de porc, tăiată în 2 bucăți, dacă este necesar. Se rumenesc bine pe toate părțile, apoi se pun 2 crenguțe de rozmarin sub carne, se transferă la cuptor și se continuă gătitul până când temperatura internă a cărnii de porc în punctul său cel mai gros ajunge la 140 F, 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți carnea de porc din cuptor, transferați-o pe o farfurie de servire și cort cu folie. Aruncați rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se pune tigaia saut la foc mediu si se adauga usturoiul, rubarba, para si crenguta de rozmarin ramasa. Saut până când rubarba începe să se înmoaie, 5 până la 7 minute. Condimentează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă berea și bulionul/apa și se reduce la jumătate, 5 până la 7 minute. Se amestecă mierea și untul, apoi se presează sosul printr-o sită cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Feliați carnea de porc și serviți cu sosul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Sur De los Andes Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.