Cina in seara asta: muschiulet de porc cu rubarbă, pere, rozmarin și miere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: filet de porc cu rubarbă, pere, rozmarin și miere. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 343 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de pui, pere bosc, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina in seara asta: muschiulet de porc La Mexicana, Cina În Seara Asta: Sandviș Cu Filet De Porc, și Cina în seara asta: filetul de porc umplut al lui Jacques Pepin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Încălziți o tigaie saut saut la foc mediu-mare.
Adăugați uleiul de măsline în tigaia fierbinte, urmat de carnea de porc, tăiată în 2 bucăți, dacă este necesar. Se rumenesc bine pe toate părțile, apoi se pun 2 crenguțe de rozmarin sub carne, se transferă la cuptor și se continuă gătitul până când temperatura internă a cărnii de porc în punctul său cel mai gros ajunge la 140 F, 10 până la 20 de minute.
Scoateți carnea de porc din cuptor, transferați-o pe o farfurie de servire și cort cu folie. Aruncați rozmarinul.
Se pune tigaia saut la foc mediu si se adauga usturoiul, rubarba, para si crenguta de rozmarin ramasa. Saut până când rubarba începe să se înmoaie, 5 până la 7 minute. Condimentează ușor.
Se toarnă berea și bulionul/apa și se reduce la jumătate, 5 până la 7 minute. Se amestecă mierea și untul, apoi se presează sosul printr-o sită cu ochiuri fine.
Feliați carnea de porc și serviți cu sosul de rubarbă.