Cina In Seara Asta: Morcov Vichyssoise

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că dați cina în seara asta: morcovul vichyssoise o încercare. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, praz, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cina În Seara Asta: Salată De Mentă De Morcovi Cu Coacăze, Cina În Seara Asta: Supă De Morcovi Cu Curry Senegalez, și Cina în seara asta: supa de morcovi a lui Alice Waters pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți morcovii și cartofii.
Tăiați jumătate din cartofi în bucăți mici și jumătate din morcovi în runde groase de 1/4 inch. Rezervați cartofii și morcovii rămași.
Într-un cuptor olandez sau o oală de stoc, încălziți uleiul la foc mediu până când strălucește.
Adăugați prazul și usturoiul, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se ofilesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați cartofii tăiați cubulețe, morcovii tăiați felii, bulionul, sarea, piperul și două căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă laptele, apoi se transferă într-un blender pentru a face piure până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper. Dacă doriți, răciți la frigider sau reveniți la căldură pentru a se încălzi.
Între timp, aduceți o cratiță cu apă sărată la fiert.
Tăiați cartofii și morcovii rămași în bețișoare fine și lăsați-le în apă până se înmoaie, 2-3 minute.
Scurgeți și, dacă serviți supa rece, șocați-le în apă rece. În caz contrar, adăugați-le la supă.
Serviți supa în boluri puțin adânci cu bețișoarele de legume și arpagicul tăiat.