Cina in seara asta: Mahi Mahi cu sos de coriandru

Cina in seara asta: Mahi Mahi cu sos de coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: Mahi Mahi cu sos de coriandru. Această rețetă face 4 porții cu 486 calorii, 43G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.6 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, oțet de vin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina În Seara Asta: Mahi Mahi Cu Pesto De Coriandru, Cina In Seara Asta: Mahi Mahi Învelit În Slănină Cu Maioneză De Lămâie, și Chipotle Mahi Mahi Burrito Bowls cu nucă de cocos Cilantro Lime Rice + picant Strawberry-Mango Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se toarnă două linguri de ulei de măsline într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci cu fund greu. Rotiți căldura ridicată. Când fumați, adăugați ceapă. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa se inmoaie si incepe sa se innegreasca in jurul marginilor, 2-3 minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați jumătate de ceapă în vasul de copt de dimensiuni medii împreună cu sucul de lămâie. Puneți peștele deasupra cepei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Puneți restul de ceapă deasupra peștelui și stropiți cu două linguri de ulei. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți până când peștele este gătit (verificați după 25 de minute și reveniți la cuptor în trepte de 5 minute, după cum este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, adăugați coriandru, oțet de vin alb și jalapeincrosos la robotul de bucătărie. Procesați până când se curăță, răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Cu motorul pornit, stropiți în restul de patru linguri de ulei. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Așezați linguri de sos de coriandru pe o farfurie. Se acoperă cu file de pește. Repetați cu fileurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Se servește cu orez alb și pene de var. Condimentează cu sare și piper suplimentar după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pană De VarPană De Var
Orez AlbOrez Alb

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista