Cina in seara asta: Cracker de orez-ton Crustat cu sos picant de citrice
Cina in seara asta: Rice Cracker-Crusted ton cu sos de citrice picant este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 248 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de canolan, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina in seara asta: Penne cu Tunan și muștar picant, Cina în seara asta: ton la grătar cu sos roșu Tomatillo, și Cina în seara asta: ton ars cu piper și sos de muștar de soia.
Instrucțiuni
Așezați fulgii de bonito într-un castron de dimensiuni medii și acoperiți cu trei linguri de apă fierbinte. Se lasă deoparte zece minute. Se strecoară printr-o sită, apăsând excesul de umiditate din fulgii de bonito. Aruncați fulgii și transferați lichidul într-un blender.
Adăugați gălbenușul de ou, sucul de lămâie, sucul de portocale, sriracha și sarea în blender. Procesați până la neted. Cu motorul în funcțiune, stropiți încet în ulei de cupă de la calibru.
Se toarnă în castron, se adaugă scallions și se lasă deoparte.
Se toarnă suficient ulei de canola pentru a veni la trei centimetri în partea laterală a unei cratițe de dimensiuni medii. Rotiți căldura la mediu-mare și aduceți la 400 de grade F.
Bateți împreună albușurile de ou și amidonul de porumb într-un castron.
Presărați biscuiți de orez măcinat pe farfurie mică. Înmuiați fiecare bucată de ton în amestec de amidon de porumb, apoi dragați în biscuiți de orez.
Gatiti cu grija fiecare bucata de ton in ulei timp de 30 de secunde, aproximativ doua odata.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Feliați tonul transversal în bucăți de 1 inch.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.