Cina in seara asta: cotlet de porc cu pere și Vidalia Pan Gravy
Cina in seara asta: cotlete de porc cu pere și Vidalia Pan sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 341 calorii, 30g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa vidaliană, sarea kosher, portul tawny și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu sos de tigaie cu pere și Vidalia, Cina in seara asta: cotlet de porc cu ' praf Magic, și Cina In Seara Asta: Porcini-Cotlet De Porc Frecat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați rafturile cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați sare, piper și linguriță de făină în castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Presărați amestecul pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4
Se toarnă ulei în tigaie din fontă de 10 inci setată la foc mare. Când începe să fumeze, adăugați cotlete. Gatiti pana cand sunt bogate si maro auriu pe fund, aproximativ trei minute. Întoarceți fiecare și gătiți până când cealaltă parte devine maro aurie, aproximativ încă trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Întoarceți din nou cotletele, apoi transferați cu atenție tigaia de fier în cuptor. Gatiti pana cand temperatura interna ajunge la 140 de grade F, ceea ce ar trebui sa dureze aproximativ 3 minute. Verificați cu termometrul pentru carne. Când ați terminat, îndepărtați cu grijă tava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați cotletele într-un platou și acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Puneți tigaia din fontă peste capul mediu-mic și adăugați ceapa, jumătate din pere și untul. Gatiti pana cand ceapa se inmoaie si se transforma translucid, aproximativ patru minute. Se amestecă ocazional, casarea orice biți rumenite off tigaie cu lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
8
Se toarnă bulionul de pui într-un castron de dimensiuni medii și se amestecă în făina rămasă. Asigurați-vă că nu există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Turnați acest lucru în tigaie din fontă împreună cu sherry și oțet. Întoarceți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați orice sucuri din farfurie care ține Cotletele de porc. Se fierbe puternic, amestecând des, până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Opriți focul, adăugați perele rămase și amestecați bine. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Jumătăți De Pere în Sirop
11
Serviți Cotletele de porc cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.