Cina in seara asta: Chile - supa de rosii cu chimen si scortisoara
Cina in seara asta: Chile - supa de rosii cu chimen si scortisoara este un fără gluten, fără lactate și primal supă. Această rețetă face 4 porții cu 300 de calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, chimen măcinat, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cina în seara asta: supă de ardei roșu cu semințe de chimen prăjite, Cina în seara asta: Linguine cu roșii de moștenire, capere, hamsii și Chile, și Cina în seara asta: supă de creveți Chile întunecată cu epazot.
Instrucțiuni
1
Într-o oală cu supă grea, încălziți jumătate din uleiul de măsline la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și ghimbirul și gătiți până se înmoaie, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați jumătate din usturoi și gătiți încă un minut, apoi adăugați chimen și scorțișoară și gătiți, amestecând des, până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați roșiile și stocul și aduceți la fierbere. Fierbeți până când roșiile sunt foarte moi, 15-20 de minute, apoi transferați supa într-un blender. Puree până se omogenizează, apoi se întoarce în oală și se amestecă miere, suc de lămâie, sos chile și sare după gust. Reglați pentru dulceață, aciditate și picant, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
5
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie la foc mediu până când strălucește, apoi adăugați roșiile și gătiți până când pielea moale și pielea au început să se despartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul rămas și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Serviți supa cu garnitură de roșii cherry și iaurt, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Castellroig Cava Brut cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.