Cina de tigaie cu tofu ni este o fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 234 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, ulei vegetal, condimente și alte câteva ingrediente, o puteți face. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume și tofu tigaie cina, Salată De Tofu Ni, și Salată de tofu Nicoise [VIDEO] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in ulei 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă cartofii; reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți și gătiți 10 până la 12 minute, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă fasolea verde, condimentul Italian și sarea de usturoi. Acoperiți și gătiți 6 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă și cartofii sunt maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Sare De Usturoi
Fasole Verde
Cartofi
Fasole
3
Se amestecă tofu și roșiile. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional si usor, doar pana cand este fierbinte.