Cina de duminică: găini Cornish cu unt cu cuscus de migdale

Cina de duminică: găini Cornish cu unt cu cuscus de migdale
Duminică cina: Butterflied Cornish Hens cu cuscus de migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1214 calorii, 73G de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 38 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cuscus de stafide de migdale, boia de ardei, chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Găini Cornish Curry Cu Couscous De Coriandru De Nucă De Cocos, Cina de duminică: kebab de miel cu cuscus israelian, și Găini Cornish cu umplutură de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați pieptul de găină cu fața în jos pe tabla de tăiat. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați de-a lungul fiecărei părți a osului din spate și îndepărtați; răsturnați găina și apăsați în jos, astfel încât găina să se aplatizeze. Repetați cu pasărea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Se amestecă chimenul, boia afumată și sarea împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Stropiți ulei de măsline peste păsări și frecați amestecul de condimente pe ambele părți ale fiecărei păsări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați păsările cu pieptul în sus în vasul de copt pyrex, coaceți până când păsările se rumenesc și temperatura internă ajunge la 170 de euro, aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Aduceți bulionul de pui și uleiul de măsline la foc mic într-o cratiță mică, adăugați capacul de cuscus și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Lăsați să stea până când tot lichidul a fost absorbit sau aproximativ 10 minute. Puf cu o furculiță, condimentează cu sare și piper și aruncă cu migdale și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista